Nejdokonalejší medové řezy se salkem

Přidal: Triniti, 9.4.2020
Kategorie: Koláče, Dezerty, Moučníky, Velikonoce, Sváteční pečení
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
S tímto zákuskem nikdy nic nezkazíte. Vynikající dezert, který můžete připravit i na Velikonoce. Rodinka vás určitě pochválí za super výběr. Autor: Triniti
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Triniti, 9.4.2020
Kategorie: Koláče, Dezerty, Moučníky, Velikonoce, Sváteční pečení
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
Těsto:
600 ghladká mouka
200 gmoučkový cukr
2 PLrum
2 ksvejce
2 ksžloutky
2 lžičkyjedlá soda
2 PLtekutý med
100 gmáslo pokojové teploty
Krém:
1 lmléko
250 gmáslo
2 PLhladká mouka
3 ksžloutky
150 gkr. cukr
2 bal.vanilkový pudink
2-3 PLrum
300 gkaramelové salko
Poleva:
čokoládová poleva
- Nejdříve si upečeme medové pláty. Všechny suché suroviny prosejeme do misky, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké těsto, které necháme odpočívat v ledničce půl hodinu.
- Po upečení pláty ihned stáhneme z horkého plechu na rovnou plochu.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Najdokonalejšie medové rezy so salkom.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Najdoskonalsze miodowe ciasto z masą kajmakową.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Die besten Honigschnitten mit karamellisierter Kondensmilch an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Mézes szelet pudingos krémmel és karamellás sűrített tejjel.
KOMENTÁŘE K RECEPTU