Lepší makové krekry jsem ještě nejedla. Jsou jemné, voní po másle a dokonale křupou. Jejich příprava je skutečně jednoduchá, proto je můžete připravit kdykoliv. Já jsem se pustila do jejich pečení těsně předtím, než ke mně měla přijít návštěva. Autor: Milada Sumková
Lepší makové krekry jsem ještě nejedla. Jsou jemné, voní po másle a dokonale křupou. Jejich příprava je skutečně jednoduchá, proto je můžete připravit kdykoliv. Já jsem se pustila do jejich pečení těsně předtím, než ke mně měla přijít návštěva. Autor: Milada Sumková
Krekry jsou dokonalé jen tak během dne, když dostanete chuť na něco dobrého, nebo jako menší občerstvení na oslavu či k filmu. Z jedné dávky mi obvykle vyjde 100 kusů, takže se dostane na každého.
Krekry si můžete připravit klidně i do zásoby. Chutné vydrží několik dní. Stačí je jen uložit do nádoby s pevným uzávěrem. Kromě těchto makových dělám často i sýrové krekry ze čtyř surovin, na které najdete recept zde.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě