Kynuté koláče patří u nás mezi ty nejoblíbenější. Kromě toho, že skvěle chutnají, jsou také syté, takže jsou výborné k snídani, svačině i na odpolední občerstvení. Nemluvě o jednoduché přípravě, kterou zvládne i začátečník. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Kynuté koláče patří u nás mezi ty nejoblíbenější. Kromě toho, že skvěle chutnají, jsou také syté, takže jsou výborné k snídani, svačině i na odpolední občerstvení. Nemluvě o jednoduché přípravě, kterou zvládne i začátečník. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Kynutý koláč můžete doplnit čímkoli podle své chuti. Já jsem tentokrát zvolila domácí mrkvový džem a perníkovou drobenku. Skvělou volbou je však i čerstvé nebo kompotované ovoce, případně mírně nakyslý rybízový džem, který si snadno připravíte podle tohoto receptu.
Hotový koláč nechte vychladnout a můžete podávat. Pro ještě lepší chuť potřete okraje máslem a rumem.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě