Malinový cheesecake představuje dokonalou kombinaci sladké a svěží chuti. Jeho příprava je velmi rychlá, přičemž místo tradičního tvarohu nebo mascarpone se do něj přidává řecký jogurt. Plus jedna tajná surovina, která zaručí dokonalou chuť i to, že krém nebude příliš tekutý.
Malinový cheesecake představuje dokonalou kombinaci sladké a svěží chuti. Jeho příprava je velmi rychlá, přičemž místo tradičního tvarohu nebo mascarpone se do něj přidává řecký jogurt. Plus jedna tajná surovina, která zaručí dokonalou chuť i to, že krém nebude příliš tekutý.
Do jogurtového cheesecaku se hodí jakékoliv bobulovité ovoce. Maliny jsou perfektní volbou, protože jsou mírně nakyslé, ale zvolit můžete i borůvky, rybíz nebo ostružiny. Tajnou ingrediencí, která zaručuje pevnost krému a skvělou chuť, je pudinkový prášek. Nejlepší je vanilkový, který si skvěle rozumí s malinami.
Pokud nechcete, aby cheesecake na povrchu popraskal, nechte ho po upečení vychladnout v troubě. Jakmile zcela vychladne, vyjměte ho z dortové formy, ozdobte dalšími malinami nebo ovocem podle svých preferencí a můžete servírovat.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě