NejRecept.cz Saláty Těstovinové saláty Nejjednodušší patnáctiminutová bezmasá večeře
Nejjednodušší patnáctiminutová bezmasá večeře
Recept Nejjednodušší patnáctiminutová bezmasá večeře
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Nina 1

Jednoduché jídlo, které máte hotové (pokud jste chytrý i za 10 minut) za 15 minut is promícháním. Ale musím poznamenat, že mně tento salát chutná nejvíce když postojí v chladničce. Vychlazený je luxusní. Ale pokud spěcháte a máte chuť na něco velmi dobré, doporučuji právě tento těstovinový salát se zeleninou. Autor: Nina

Nina 1 Nina 1    ·   3.7.2018

Nejjednodušší patnáctiminutová bezmasá večeře

Jednoduché jídlo, které máte hotové (pokud jste chytrý i za 10 minut) za 15 minut is promícháním. Ale musím poznamenat, že mně tento salát chutná nejvíce když postojí v chladničce. Vychlazený je luxusní. Ale pokud spěcháte a máte chuť na něco velmi dobré, doporučuji právě tento těstovinový salát se zeleninou. Autor: Nina

15 min
Čas přípravy
Sdílet na Facebooku
Suroviny
500 g
těstovin fusilloni
1 bal.
panna cucina (hustá italská smetna 200 ml)
1 ks
šalotka
1 ks
větší mrkev
1 hrst
hrášku
bílý pepř
sůl
olej olivový
na zdobení listy bazalky
Postup receptu
Vytisknout
15 min
Čas přípravy
  1. Mrkev očistíme, pokrájíme na nudličky a šalotku na drobno a dáme vařit těstoviny podle pokynů na obale.
  2. Než se uvaří těstoviny, na trošce oleje osmahneme šalotku i s mrkví, přidáme
    panna cucinu, osolíme, opepříme. Chvíli necháme povařit, než se vše spojí a přidáme hrášek.
  3. Hotové těstoviny slijeme a nasypeme do omáčky. Dobře promícháme a popřípadě ještě dochutíme.
  4. Na talíři zdobíme bazalkou (bazalku můžeme i nasekat na drobno a zamíchat do hotového pokrmu).
Sdílet na Facebooku
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář