Mléko rozdělíme do 3 hrnců po 800 ml. Do každého hrnce přidáme 10 lžic kr. cukru a necháme ho rozpustit.
Do jednoho hrnce přidáme vanilkový pudinkový prášek, do druhého čokoládový a do třetího nugátový pudinkový prášek.
Do uvařeného vanilkového pudinku (ještě teplého) přidáme 125 g másla a mícháním ho rozpustíme. Můžete přidat i pár kapek vanilkové esence.
Do uvařeného čokoládového pudinku (ještě teplého) přidáme 100 g hořké čokolády a rum. Mícháním čokoládu rozpustíme a přidáme 125 g másla.
Do uvařeného nugátového pudinku (ještě teplého) přidáme 125 g másla a mícháním ho rozpustíme.
Připravíme si vyšší formu a začneme sušenkami, které namočíme do pomerančového džusu. Na první vrstvu sušenek navrstvíme vanilkový krém, poklademe namočené sušenky, navrstvíme nugátový krém, poklademe sušenky a na vrch navrstvíme čokoládový krém. Na vrch navrstvíme vyšlehanou šlehačku a ozdobíme podle vlastní fantazie. Odložíme do lednice a necháme ztuhnout.