Nejjednodušší štrúdl jen ze tří surovin. Zvládne ho úplně každý. Těsto se krásně zpracovává, netrhá se a skvěle se válí. Určitě recept vyzkoušejte, stojí za to. Autor: Jitka Smejkalová
Nejjednodušší štrúdl jen ze tří surovin. Zvládne ho úplně každý. Těsto se krásně zpracovává, netrhá se a skvěle se válí. Určitě recept vyzkoušejte, stojí za to. Autor: Jitka Smejkalová
Lehčí a lepší těsto na štrúdl jsem ještě nedělala. Po upečení se doslova rozplývá v ústech a v kombinaci s makovou či ořechovou náplní je prostě k nezaplacení.
Před podáváním můžete štrúdly posypat moučkovým cukrem. Není to však nutné, protože náplň bývá obvykle sama o sobě dost sladká. Po upečení skladujte štrúdl na tmavém a suchém místě, kde vám vydrží několik dní.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě