Tak jemný dezert jsem dlouho nejedla. Příprava byla úplně jednoduchá a i když se recept může zdát složitý, opak je pravdou. Do těsta se nepřidává mouka, takže tyto řezy můžeme zařadit mezi bezlepkové. Čokoládové těsto, čokoládový krém a vršek posypaný kakaem. Dokonalost na talíři i v chuti. Autor: Karambola
Tak jemný dezert jsem dlouho nejedla. Příprava byla úplně jednoduchá a i když se recept může zdát složitý, opak je pravdou. Do těsta se nepřidává mouka, takže tyto řezy můžeme zařadit mezi bezlepkové. Čokoládové těsto, čokoládový krém a vršek posypaný kakaem. Dokonalost na talíři i v chuti. Autor: Karambola
Řezy jsou dokonale krémové a plné čokolády, díky čemuž se určitě zalíbí každému milovníkovi sladkého. Tím, že jsou poměrně jednoduché na přípravu, je můžete upéct kdykoliv – během týdne, o víkendu i na svátky, například na Vánoce.
Vrch dezertu posypeme kakaem nebo ozdobíme podle vlastní fantazie. Vhodné jsou například hoblinky tmavé či bílé čokolády. Případně vyzkoušejte zaexperimentovat s drceným lyofilizovaným ovocem. To dodá dezertu mírně kyselou a svěží chuť.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě