Nejjemnější koláč ze zakysané smetany se šťavnatým krémem uvnitř
Jednoduchý hrnkový koláček, který můžete připravit s ovocem. Šťavnatý, těsto vláčné a v kombinaci s ovocem to je asi nejlepší dezert, který jsem v poslední době pekla. Autor: Mineralka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
Těsto:
1 hrnekhladké mouky
1 hrnekpolohrubé mouky
1 bal.prášek do pečiva
1 hrnekmléka
3/4 hrnkucukru
1 bal.vanilkový cukr
2 ksvejce
1/2 hrnkuoleje
Krém:
3/4 hrnkucukru
2 kelímkyzakysané smetany
1 bal.zlatý klas nebo vanilkový pudink
2 ksvejce
1 bal.vanilkový cukr
ovoce, já jsem použila rybíz
- Polovinu těsta vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Najjemnejší koláč z kyslej smotany so šťavnatým krémom vnútri.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Najdelikatniejsze ciasto ze śmietany, z soczystym kremem w środku.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Lágy, szaftos kevert tészta tejfölös krémmel, gyümölccsel.
Koláč se moc povedl! Já ho měla s borůvkami a dcera ohodnotila slovy: nebe v hubě!! Takže děkuju za recept!