Nejlepší čevapčiči

Nejlepší čevapčiči. Podávat můžeme s bramborami, bramborovou kaší či hranolkami. Autor: HeMiShEk

Přidal:, 25.5.2016
Kategorie: Hlavní jídla
Recept Nejlepší čevapčiči

Suroviny

500 gmletého masa
1 ksvětší cibule
5 stroužkůčesneku
podle chutisladká paprika
podle chutisůl, pepř
hladká mouka
olej na smažení

Postup přípravy

  1. Mleté maso si smícháme s velmi na jemno nakrájenou cibulí, prolisovaným česnekem a kořením.Tip: Sbírka 25 nejlepších receptů na zákusky, které nesmí chybět na svátečním velikonočním stole
  2. Vytvoříme válečky, které obalíme v hladké mouce.
  3. Tyto válečky pak smažíme na rozpáleném oleji. Podávat můžeme s bramborami, bramborovou kaší či hranolkami. Přeji dobrou chuť.=)Tip: Velikonoční maďarská tlačenka se zeleninou a vajíčkem