Jinou čokoládovou polevu na zákusky nebo koláče nedělám. Zvykla jsem připravovat takzvanou ganache polevu ze smetany a čokolády v poměru 1: 1, ale nakonec jsem zůstala při klasice čokoláda, máslo a mléko. Dobře se krájí, pokud samozřejmě dodržujete podmínky při krájení - zoubkovaný nůž namočit do horké vody a za každý řezem ho utřít a znovu namočit do vody. Autor: HeMiShEk
Jinou čokoládovou polevu na zákusky nebo koláče nedělám. Zvykla jsem připravovat takzvanou ganache polevu ze smetany a čokolády v poměru 1: 1, ale nakonec jsem zůstala při klasice čokoláda, máslo a mléko. Dobře se krájí, pokud samozřejmě dodržujete podmínky při krájení - zoubkovaný nůž namočit do horké vody a za každý řezem ho utřít a znovu namočit do vody. Autor: HeMiShEk
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě