Nejlepší čokoládová poleva

Přidal: HeMiShEk, 30.5.2017
Kategorie: Moučníky, Dezerty, Koláče, cukroví, 15 minutovky, Tipy a triky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Jinou čokoládovou polevu na zákusky nebo koláče nedělám. Zvykla jsem připravovat takzvanou ganache polevu ze smetany a čokolády v poměru 1: 1, ale nakonec jsem zůstala při klasice čokoláda, máslo a mléko. Dobře se krájí, pokud samozřejmě dodržujete podmínky při krájení - zoubkovaný nůž namočit do horké vody a za každý řezem ho utřít a znovu namočit do vody. Autor: HeMiShEk
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: HeMiShEk, 30.5.2017
Kategorie: Moučníky, Dezerty, Koláče, cukroví, 15 minutovky, Tipy a triky
SUROVINY
100 gčokolády na vaření
125 gmásla
3 lžícemléka
KOMENTÁŘE K RECEPTU