Majonéza má v kuchyni široké využití. Výborná je do bramborového i zeleninového salátu, různých omáček či dresinků. Pokud si ji nechcete kupovat, můžete si ji snadno připravit doma. Stačí vám na to šest základních surovin a mixér.
Majonéza má v kuchyni široké využití. Výborná je do bramborového i zeleninového salátu, různých omáček či dresinků. Pokud si ji nechcete kupovat, můžete si ji snadno připravit doma. Stačí vám na to šest základních surovin a mixér.
Domácí majonéza má výraznou chuť, díky které skvěle doplní každé jídlo. Její příprava je jednoduchá a hotová bude do 10 minut.
Majonéza by neměla být příliš hustá. Pokud by byla, na konci mixování přidáme lžíci vody. Při přípravě bramborového salátu, dresinku nebo jiného pokrmu ji můžeme dochutit kořením, hořčicí nebo jinými pochutinami.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě