Nejlepší domácí nutella
Je již všeobecně známe, že palmový tuk se řadí mezi neoblíbené suroviny, které používají téměř v každé sladkosti. Vyrobme si raději sladké pochoutky doma a alespoň budeme vědet, co je obsahem :)
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Budeme potřebovat:
350 mlrostlinný olej
150 mlmléko
1/2 šálkumoučkový cukr
3 lžícekakao
3 lžícesušené mléko
1/2 šálkulískové ořechy
vanilková esence podle chuti
- Teplé mléko utřeme s moučkovým cukrem a vanilkou.
- Mixérem na nejvyšších otáčkám šleháme a tenkým proudem přiléváme olej.
- Přidáme kakao a sušené mléko a nakonec i oříšky. Hmota zhoustne a když se oříšky rozmixovali, mixér můžeme vypnout.
- Hmotu dáme do jiné uzavíratelné nádoby a odložíme do lednice úplně ztuhnout.
Zdroj: Coocoobook
KOMENTÁŘE K RECEPTU