Nejlepší domácí rohlíky, měkké jako pavučinka
Vynikající domácí pečivo, které je měkké i druhý den. Zvyknu péct domácí chléb, ale na domácí rohlíky jsem se odhodlala až teď. Jsou opravdu velmi dobré. Určitě vyzkoušejte.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
10 gsušené droždí
1 lžícekrystalový cukr
100 mlteplé mléko
100 mlteplá voda
100 mlolej
3 lžícebílý jogurt
1 ksvejce
500 ghladká mouka
1 lžícesůl
- Do větší misky prosejeme mouku, přidáme cukr, sůl, sušené droždí a přidáme také všechny tekuté suroviny.
- Po hodině těsto přendáme na pracovní desku a rozdělíme na 10 stejných částí.
- Každou část rozválíme na tenký plátek (pomáháme si olejem, aby se těsto na pracovní desku nelepilo) a srolujeme.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Najlepšie domáce rožky, mäkké ako pavučinka.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Najlepsze domowe rogaliki, miękkie jak pajęczynka.
KOMENTÁŘE K RECEPTU