Nejlepší jablečný koláč s kokosovou pěnou, který se rozplývá na jazyku

Přidal: Marta Mlyn, 18.9.2019
Kategorie: Koláče, Dezerty, Moučníky, Jablka, Podle ovoce, Jablečný koláč
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Jemný, křehký a velmi chutný koláč, který bude mít velký úspěch hlavně k šálku čaje nebo kávy. Těsto podobné klasickému křehkému, ale mnohem chutnější díky máslu a menšímu množství mouky, jablková vrstva je pořádně šťavnatá a na vrchu sladký kokosový sníh, který se rozplýva na jazyku. Autor: Marta
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Marta Mlyn, 18.9.2019
Kategorie: Koláče, Dezerty, Moučníky, Jablka, Podle ovoce, Jablečný koláč
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
Těsto:
300 gpolohrubá mouka
200 gmáslo
200 gmoučkový cukr
6 ksžloutky
1/2 bal.prášek do pečiva
200 mlmléko
1 kscitron - kůra
Jablečná vrstva:
1 kgnastrouhaná jablka
5 PLkr. cukr
1 bal.banánový pudink
100 grozinky (nemusí být)
3 PLrum
1 bal.skořicový cukr
Sníh:
6 ksbílky
1 PLcitronová šťáva
150 gkr. cukr
5 PLkokos
- Dáme péct ještě na půl hodinu, dokud sníh nezíská zlatou barvu.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Najlepší jablkový koláč s kokosovou penou, ktorý sa rozplýva na jazyku.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Najlepszy jabłecznik z kokosową pianką, który rozpływa się w ustach.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Der beste Apfelkuchen mit Baiser: er zergeht auf der Zunge! an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Almás szelet kókuszos habbal.
KOMENTÁŘE K RECEPTU