Šlehačka, chutný krém a k tomu tenké těsto, které je jemné a zároveň šťavnaté díky krémovým vrstvám na něm. Dokonalá kombinace sladkého pokušení. Pokud máte rádi krémové zákusky, určitě sáhněte po tomto receptu. Autor: Karambola
Šlehačka, chutný krém a k tomu tenké těsto, které je jemné a zároveň šťavnaté díky krémovým vrstvám na něm. Dokonalá kombinace sladkého pokušení. Pokud máte rádi krémové zákusky, určitě sáhněte po tomto receptu. Autor: Karambola
Krémové řezy patří mezi oblíbené zákusky mého manžela. Právě proto je připravuji pravidelně. Karamel dělám domácí, klasickým způsobem – karamelizací cukru a přidáním másla a šlehačky. Přes noc získá karamel krémovou konzistenci. Je to nebe v puse.
Karamelové řezy jsou dokonalým zákuskem pro všední dny, svátky nebo oslavy. Jsou šťavnaté, jemné a v ústech se doslova rozplývají. Máte chuť ještě na něco karamelového? Vyzkoušejte tento recept na karamelový větrník, který zvládne připravit úplně každý.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě