Nejlepší karbanátky se zakysanou smetanou

Přidal: Jaja79, 11.12.2015
Kategorie: Karbanátky, Mleté maso, Maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Toto jsou asi nejlepší karbanátky, jaké jsem kdy jedla. Výborně dochucené a zakysaná smetana jim dodá vynikající lahodnou chuť. Autor: Jaja
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Jaja79, 11.12.2015
Kategorie: Karbanátky, Mleté maso, Maso, Oběd, Část dne
SUROVINY
Budeme potřebovat:
1/2 kgmleté maso
4 ksvejce
4 lžícehladká mouka
1/2 bal.prášek do pečiva
2 lžícezakysaná smetana
nasekaný česnek
sůl, pepř
vegeta na dochucení
- Všechny suroviny na přípravu karbanátků smícháme v misce. Necháme 20 minut odstát a poté z hmoty tvarujeme menší karbanátky, které smažíme na rozpáleném oleji z obou stran do zlata.
- Vysmažené ukládáme na papírový ubrousek, abychom se zbavili přebytečného oleje a podáváme s bramborovou kaší.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Frikadellen mit saurer Sahne an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Fasírtfalatkák.
KOMENTÁŘE K RECEPTU