Nejlepší karbanátky se zakysanou smetanou

Recept Nejlepší karbanátky se zakysanou smetanou

Přidal: , 11.12.2015

Kategorie: Karbanátky, Maso, Mleté maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Toto jsou asi nejlepší karbanátky, jaké jsem kdy jedla. Výborně dochucené a zakysaná smetana jim dodá vynikající lahodnou chuť.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 11.12.2015

Kategorie: Karbanátky, Maso, Mleté maso, Oběd

SUROVINY

Budeme potřebovat:

1/2 kgmleté maso
4 ksvejce
4 lžícehladká mouka
1/2 bal.prášek do pečiva
2 lžícezakysaná smetana
nasekaný česnek
sůl, pepř
vegeta na dochucení

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Všechny suroviny na přípravu karbanátků smícháme v misce. Necháme 20 minut odstát a poté z hmoty tvarujeme menší karbanátky, které smažíme na rozpáleném oleji z obou stran do zlata.
  2. Vysmažené ukládáme na papírový ubrousek, abychom se zbavili přebytečného oleje a podáváme s bramborovou kaší.

Zdroj: Coolinarika

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit