Nejlepší kynutý knedlík
Nikdy jsem knedlík nevařila. Vždy jsem připravovala tuto přílohu pouze na páře podle receptu ještě od mé mamky. I tato je vynikající. Určitě vyzkoušejte. Autor: Mineralka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
1 hrnek = 250 ml
2 hrnkyhrubá mouka
2 hrnkypolohrubá mouka
1 kostkadroždí
600 mlmléko
1 ksvejce
2 lžičkysůl
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Najlepšia kysnutá knedľa.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Najlepsze drożdżowe knedliki.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Die besten böhmischen Hefeknödel an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide A legjobb kelt knédli.
Klasika, když se přidá nakrájený suchý rohlík, tak to bude houskový. Takhle je vařím ve vodě i na páře už skoro 50 let a všem chutnají...