Boží milosti jsou pro mnohé tradičním masopustním pokrmem. Kromě tohoto období si je však můžete připravit i kdykoliv během roku, když dostanete chuť na něco sladkého. Pokud byste si ale chtěli udělat mírně odlišnou verzi, můžete vyzkoušet tento recept, do kterého jsem přidala i tvaroh.
Boží milosti jsou pro mnohé tradičním masopustním pokrmem. Kromě tohoto období si je však můžete připravit i kdykoliv během roku, když dostanete chuť na něco sladkého. Pokud byste si ale chtěli udělat mírně odlišnou verzi, můžete vyzkoušet tento recept, do kterého jsem přidala i tvaroh.
Boží milosti děláme u nás doma pravidelně. Během masopustu jsou ale spolu s koblihami klasikou, která nesmí chybět. S těstem ráda experimentuji a zkouším vždy něco nového. Tentokrát jsem do něj přidala tvaroh, díky kterému bylo nadýchané a mělo příjemnou chuť.
Boží milosti chutnají nejlépe krátce po usmažení, proto dělejte jen takové množství, které víte, že se ten den sní. Na další den by mohly být příliš tvrdé nebo gumové. Chcete vyzkoušet ještě nějaký zajímavý recept na boží milosti? Inspirujte se tímto, do kterého jde pivo.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě