Nejlepší Míša řezy

Recept Nejlepší Míša řezy
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Po dlouhém odmlčení se znovu ozývam s tímto fantastickým zákuskem - Míša řezy. Našla jsem na internetu spoustu receptů na tyto řezy a vybrala jsem si tento. Trochu jsem ho poupravila podle sebe a vznikl z toho koláček, který nemá konkurenci. Každému doma chutnal, já jsem byla velmi šťastná a tak jsem si ho zapsala do mého sešitu s recepty s červenou fixou. A to abych nezapomněla, že je opravdu nejlepší. Autor: HeMiShEk

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

SUROVINY

Těsto:

6 ksvajec
6 lžiccukru krupice
6 lžicpolohrubé mouky
3 lžícekvalitního kakaa
1 lžičkaprášku do pečiva
2 lžíceoleje

Krém:

2 ks (500 g)tvarohy
300 gmásla
200 gcukru (můžeme i víc podle chuti)
podle chutirum nebo aroma

Poleva:

2 tabulkyčokolády na vaření
220 gmásla
4 lžícemléka

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Z bílků vyšleháme tuhý sníh a zatím dáme bokem. Ve druhé míse vyšleháme žloutky s cukrem. Přidáme olej, kakao, mouku a prášek do pečiva. Zamícháme a přidáme sníh. Těsto nalijeme do vymazaného a vysypaného plechu. Dáme péct cca na 180 - 190 °C. Zkusíme piškot špejlí jestli se nelepí a poté necháme dojít a vychladnout.
  2. Mezitím si připravíme krém. Tvaroh, máslo, cukr a rum dáme do mísy. Pořádně vyšleháme do hladkého krému. Nejlépe se pracuje z povolenými surovinami. Podle chuti si můžeme dosladit podle sebe.
  3. Jakmile máme piškot vychladlý, pomažeme ho krémem. Necháme zatím bokem. Ve vodní lázní uděláme polevu. A tu uděláme tak, že rozpustíme máslo s čokoládou a přidáme mléko.
  4. Vše krátce prohřejeme a necháme trošičku vychladnout.
  5. Pak ji nalijeme na tvarohový krém a necháme v lednici úplně ztuhnout. Nejlépe chutná pořádně vychlazený. Přeji dobrou chuť.=)
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit