Lepší piškotové těsto jsem ještě nepřipravila. Kromě skvělé chuti je také nádherně nadýchané. Navíc je recept velmi jednoduchý. Jednotlivé ingredience stačí jen smíchat, vlít do formy a péct. Tentokrát jsem dělala dort, proto jsem zvolila tvar srdce. Autor: Lucie Rakušanová
Lepší piškotové těsto jsem ještě nepřipravila. Kromě skvělé chuti je také nádherně nadýchané. Navíc je recept velmi jednoduchý. Jednotlivé ingredience stačí jen smíchat, vlít do formy a péct. Tentokrát jsem dělala dort, proto jsem zvolila tvar srdce. Autor: Lucie Rakušanová
Piškotové těsto je jedno z těch nejjednodušších na přípravu. Obvykle vám stačí jen několik základních surovin, které je potřeba vyšlehat a následně vlít na plech. Tvar korpusu závisí čistě na vaší představě. Já nejčastěji dělám klasický kruh, ale klidně můžete zvolit i čtverec či dokonce srdce, jako jsem to udělala já.
Piškotové těsto můžete využít na desítky způsobů. Já jsem z něj dělala dort, ale vhodné je i na přípravu řezů, ovocných kostek či různých chutných rolád, jako je například tato, která vám nikdy nepraskne a dá se zatočit i po vychladnutí.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě