Jednoduché pro přípravu a přitom velmi chutné. Jen pár surovin vám postačí k přípravě originálních tureckých placek, které se během pečení nafouknou, abyste je mohli naplnit surovinami podle vlastní chutě. U nás doma vede kuřecí maso a zelenina různého druhu. Samozřejmě nesmí chybět strouhaný parmazán a jako zálivka obyčejný kečup nebo zakysaná smetana. Autor: Karambola
Jednoduché pro přípravu a přitom velmi chutné. Jen pár surovin vám postačí k přípravě originálních tureckých placek, které se během pečení nafouknou, abyste je mohli naplnit surovinami podle vlastní chutě. U nás doma vede kuřecí maso a zelenina různého druhu. Samozřejmě nesmí chybět strouhaný parmazán a jako zálivka obyčejný kečup nebo zakysaná smetana. Autor: Karambola
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě