Koblihy jsou oblíbené jídlo hlavně dětí. Ty by je jedli nonstop, ať už pečené v troubě, smažené v oleji, s polevou, s cukrem, s marmeládou, s nutelou nebo oříšky, mákem, či povidly. Dají se připravit z kynutého těsta, ale i z tvarohového. Někdo má raději tyto tvarohové, netřeba čekat, dokud těsto vykyne, ale rovnou se dávají smažit do rozpáleného oleje a neplní se. Vrch se posype moučkovým cukrem a je hotovo.
Koblihy jsou oblíbené jídlo hlavně dětí. Ty by je jedli nonstop, ať už pečené v troubě, smažené v oleji, s polevou, s cukrem, s marmeládou, s nutelou nebo oříšky, mákem, či povidly. Dají se připravit z kynutého těsta, ale i z tvarohového. Někdo má raději tyto tvarohové, netřeba čekat, dokud těsto vykyne, ale rovnou se dávají smažit do rozpáleného oleje a neplní se. Vrch se posype moučkovým cukrem a je hotovo.
* Tip: Pokud necháte zpracované těsto odležet 15-20 minut, kuličky po vysmažení budou nadýchanější a křehčí.
Zdroj: Vk
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě