Nejlepší rychlé langoše bez droždí, které nenasáknou olejem při smažení

Recept Nejlepší rychlé langoše bez droždí, které nenasáknou olejem při smažení

Přidal: Jaja79, 17.6.2022

Kategorie: Oběd, Část dne, Chuťovky, Večeře, Langoše

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Langoše jsou tradiční pochoutkou na nějakých městských nebo vesnických událostech, na koupalištích nebo i na jarmarkech, v zoo nebo v botanických zahradách. Děti si toto jídlo oblíbí. Na vrch můžete dát tatarskou omáčku, kečup, česnek nebo i strouhaný sýr. Vyzkoušejte. Autor: Jaja

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: Jaja79, 17.6.2022

Kategorie: Oběd, Část dne, Chuťovky, Večeře, Langoše

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

Potřebujeme:

300 mlbílý jogurt
1 lžičkajedlá soda
400 ghladká mouka
ke smaženíolej

Volitelné:

podle chutisýr
podle chutikečup
podle chuti tatarská omáčka
podle chutičesnek

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Ve větší míse smíchejte jogurt se solí, přidáme cukr a sodu. Postupně přimícháváme mouku.
  2. Vypracujeme vláčné těsto, ze kterého vypracujeme válec, válec nakrájíme na přibližně stejné části.
  3. Vytvarujeme malé bochníčky, bochníčky přikryjeme fólií a necháme je odpočívat asi 5 minut.
  4. Každý bochníček vyválíme a smažíme na rozpáleném oleji. Ozdobíme podle chuti.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit