Nejlepší švestková povidla z trouby bez zbytečného stání u plotny a nepotřebuje ani míchání. Přesně tak bych mohla popsat tuhle sladkou dokonalost, kterou jsem nedávno připravovala. A rozhodně ne naposledy. Povidla jsou perfektní a doma si je všichni pochvalují. Určitě je vyzkoušejte. Autor: Haanka
Nejlepší švestková povidla z trouby bez zbytečného stání u plotny a nepotřebuje ani míchání. Přesně tak bych mohla popsat tuhle sladkou dokonalost, kterou jsem nedávno připravovala. A rozhodně ne naposledy. Povidla jsou perfektní a doma si je všichni pochvalují. Určitě je vyzkoušejte. Autor: Haanka
Pečená povidla jsem dělala poprvé a hned se mi povedla. Mají krásnou vůni, dokonalou chuť a sytou barvu, která doslova přitahuje všechny pohledy. Doma je máme nejradši na vánočce, čerstvém pečivu nebo v koláčích. Moc ráda je používám třeba na plnění těchto buchet.
Hotová povidla dejte druhý den na tmavé a chladné místo, kde vám vydrží dlouhé měsíce. Máte nějaké jiné čerstvé ovoce a chtěli byste si připravit chutný džem? Vyzkoušejte třeba tenhle meruňkový bez Gelfixu a chemie.
Můj blog s Reny: Pečení všeho druhu ORIGINAL
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě