Klasická vajíčková pomazánka je stejně lahodná a krémová, jak si ji pamatujete z dětských jídelen. Jemně ochucená sýrem je ideální na chléb nebo pečivo. Rychlá a snadná, vhodná jak k snídani, tak k večeři. Autor: Jana Jančíková
Klasická vajíčková pomazánka je stejně lahodná a krémová, jak si ji pamatujete z dětských jídelen. Jemně ochucená sýrem je ideální na chléb nebo pečivo. Rychlá a snadná, vhodná jak k snídani, tak k večeři. Autor: Jana Jančíková
Tip: Pro bohatší chuť můžete přidat strouhaný sýr, nakrájené okurky nebo ředkvičky. Chcete-li lehčí verzi, nahraďte část majonézy řeckým jogurtem nebo nízkotučným tvarohem. Pro zajímavou chuťovou variaci přidejte trochu kari koření nebo papriky.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě