Nejlepší vánoční cukroví ze sádla

Recept Nejlepší vánoční cukroví ze sádla
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Ihned vláčné a velmi chutné vánoční cukroví, které milovali naše babičky. Miluji recepty, které mají minimálně 40 let. Tento recept mám ještě od své mamky a ta od té své. Určitě vyzkoušejte i vy, jsou fantastické. Autor: Petra

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

150 gsádla
150 ghladké mouky
150 gcukru moučka
4 lžícekakaa
čokoláda na ozdobu
oříšky na ozdobu

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Ze všech surovin vypracujeme kuličku, kterou zabalíme do potravinářské fólie a odložíme na hodinu do chladničky.
  2. Po hodině těsto vyjmeme z chladničky a odebíráme menší kousky, ze kterých vytvarujeme kuličku o průměru cca 3 cm. Ukládáme je na papírem vyložený plech na pečení a do každé kuličky uděláme prstem důlek.
  3. Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 120 stupňů. Pečeme asi 15 minut.
  4. Upečené pocákáme čokoládou a ozdobíme oříškem.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit