Výborný recept, ve kterém zužitkujete medvědí česnek. Jeho sezóna je aktuálně v plném proudu, a proto ho máme doma nadbytek. Pravidelně z něj připravuji různé slané pokrmy a chuťovky, včetně těchto rohlíků s mascarpone, které jsou skutečně dokonalé.
Výborný recept, ve kterém zužitkujete medvědí česnek. Jeho sezóna je aktuálně v plném proudu, a proto ho máme doma nadbytek. Pravidelně z něj připravuji různé slané pokrmy a chuťovky, včetně těchto rohlíků s mascarpone, které jsou skutečně dokonalé.
Sezónu medvědího česneku využívám každoročně naplno. Kromě toho, že skvěle chutná, je také plný důležitých látek a má mnoho zdravotních benefitů. Nedávno jsem z něj připravovala točené tyčinky, které měly velký úspěch. Tentokrát jsem si proto řekla, že zkusím rohlíky.
Rohlíky chutnají nejlépe krátce po upečení, kdy jsou nadýchané, měkké a zároveň mírně křupavé. Aby si zachovaly svou měkkost a nadýchanost i v dalších dnech, uložte je do uzavíratelné nádoby. Kynuté těsto na rohlíky je univerzální, takže pokud nemáte medvědí česnek, můžete ho naplnit čímkoli jiným podle své chuti.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě