Rozhodla jsem se vyzkoušet další skvělý recept, tentokrát bez vajec, ale s přídavkem bílého jogurtu a mého vlastního domácího vanilkového cukru. Vanilkový cukr si připravuji sama a stojí za to. I když trvá přibližně tři týdny, než se cukr dostatečně nasytí vůní vanilky, výsledek stojí za to. Stačí jen vzít vnitřek vanilkového lusku a položit ho do 1 kg obyčejného krystalového cukru. Poté lusk i cukr vložíme do uzavřené nádoby a necháme to stát asi 3 týdny. Občas můžeme nádobu protřepat, aby se cukr dobře promíchal, a máme tak připravený skvělý vanilkový cukr.
Rozhodla jsem se vyzkoušet další skvělý recept, tentokrát bez vajec, ale s přídavkem bílého jogurtu a mého vlastního domácího vanilkového cukru. Vanilkový cukr si připravuji sama a stojí za to. I když trvá přibližně tři týdny, než se cukr dostatečně nasytí vůní vanilky, výsledek stojí za to. Stačí jen vzít vnitřek vanilkového lusku a položit ho do 1 kg obyčejného krystalového cukru. Poté lusk i cukr vložíme do uzavřené nádoby a necháme to stát asi 3 týdny. Občas můžeme nádobu protřepat, aby se cukr dobře promíchal, a máme tak připravený skvělý vanilkový cukr.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě