Vynikající těsto, se kterým se dobře pracuje, je měkké, pružné a nelepí se vůbec na pracovní desku. Pokud máte těsto příliš řídké, přidejte více mouky (gramáž mouky závisí i na její kvality, dobře víme, že každá značka je odlišná, proto je třeba sledovat hustotu těsta), pokud je naopak příliš tuhé, přidejte více teplé vody. Nádivku neděláme klasicky z pudinku, ale připravíme vlastní pudink z kukuřičného škrobu a kvalitního vanilkového cukru. Nezapomeňte, že i vanilkový cukr si můžete udělat doma z vanilkového lusku, který vložíte do kr. cukru a necháte ho tam po dobu 1-2 týdny. Cukr krásně voní a neskutečně chutná.
Vynikající těsto, se kterým se dobře pracuje, je měkké, pružné a nelepí se vůbec na pracovní desku. Pokud máte těsto příliš řídké, přidejte více mouky (gramáž mouky závisí i na její kvality, dobře víme, že každá značka je odlišná, proto je třeba sledovat hustotu těsta), pokud je naopak příliš tuhé, přidejte více teplé vody. Nádivku neděláme klasicky z pudinku, ale připravíme vlastní pudink z kukuřičného škrobu a kvalitního vanilkového cukru. Nezapomeňte, že i vanilkový cukr si můžete udělat doma z vanilkového lusku, který vložíte do kr. cukru a necháte ho tam po dobu 1-2 týdny. Cukr krásně voní a neskutečně chutná.
Zdroj: Vk
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě