Tuto nepečenou střechu z Lotus sušenek jsem zkoušela poprvé a musím říct, že se hned povedla. Byla výborná a každý, komu jsem ji naservírovala, si žádal přídavek. Určitě ji vyzkoušejte. Stojí to za to. Autor: Jana Jančíková
Tuto nepečenou střechu z Lotus sušenek jsem zkoušela poprvé a musím říct, že se hned povedla. Byla výborná a každý, komu jsem ji naservírovala, si žádal přídavek. Určitě ji vyzkoušejte. Stojí to za to. Autor: Jana Jančíková
Nepečené dezerty jsou během léta moje nejoblíbenější. Nemusím kvůli nim rozehřívat troubu. Navíc jsou velmi rychlé a chutné. Mezi ně patří i tato střecha z Lotus sušenek, kterou jsem naplnila ovocem.
Způsob, jakým ozdobíte nepečenou střechu ze sušenek, závisí čistě na vás a vaší fantazii. Zároveň také můžete mascarpone krém vyměnit za jakýkoli jiný. Vhodný je například máslový nebo tento karamelový, který je hotový za pár minut.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě