Nepečené kokosové úlky plněné kvalitním pařížským krémem

Recept Nepečené kokosové úlky plněné kvalitním pařížským krémem

Přidal: Triniti, 29.11.2017

Kategorie: Vosí hnízda a úlky, Dezerty, Vánoční cukroví

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Hledala jsem recept na kokosové stromky, protože jsem měla formičku, ale nějakým nedopatřením jsem ji během mytí zlomila, tak nakonec byly úlky. Jednoduché, chutné a nádherné. Plnila jsem pařížskou šlehačkou, ale tu jsem nešľahala mixérem, jen pouze svařila a nechala v lednici vychladnout. Autor: Triniti

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: Triniti, 29.11.2017

Kategorie: Vosí hnízda a úlky, Dezerty, Vánoční cukroví

SUROVINY

Základ:

80 gmoučkový cukr
400 gkokos
150 gsušené mléko
50 mlsmetana ke šlehání
1 plechovkaslazené kondenzované mléko

Krém:

200 mlsmetana ke šlehání
200 gčokoláda
1 bal.piškoty

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Smícháme cukr, kokos a sušené mléko. To zalijeme kondenzovaným mlékem, přidáme smetanu (můžete přidat i mléko, pokud nemáte smetanu) a zpracujeme jednotnou hmotu, kterou odložíme na pár hodin do chladničky, případně si základ připravte večer a ráno budete tvarovat.
  2. Smetanu s čokoládou zahřejeme ve vodní lázni. Když se čokoláda rozpustila, odstavíme a necháme vychladnout. Potom vložíme do lednice na minimálně 2 hodiny.
  3. Formičku zevnitř vysypeme moučkovým cukrem, vtlačíme základ a vařečkou nebo pomůckou, která obvykle bývá při těchto formičkách uděláme dírku na krém.
  4. Vtlačíme krém pomocí cukrářského sáčku a nalepíme piškotu.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit