NejRecept.cz Sváteční pečení Vánoce Vánoční cukroví Vosí hnízda a úlky Nepečené kokosové úlky plněné kvalitním pařížským krémem
Nepečené kokosové úlky plněné kvalitním pařížským krémem
Recept Nepečené kokosové úlky plněné kvalitním pařížským krémem
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Triniti Triniti    ·   29.11.2017

Nepečené kokosové úlky plněné kvalitním pařížským krémem

Hledala jsem recept na kokosové stromky, protože jsem měla formičku, ale nějakým nedopatřením jsem ji během mytí zlomila, tak nakonec byly úlky. Jednoduché, chutné a nádherné. Plnila jsem pařížskou šlehačkou, ale tu jsem nešľahala mixérem, jen pouze svařila a nechala v lednici vychladnout. Autor: Triniti

Sdílet na Facebooku
Suroviny

Základ:

80 g
moučkový cukr
400 g
kokos
150 g
sušené mléko
50 ml
smetana ke šlehání
1 plechovka
slazené kondenzované mléko

Krém:

200 ml
smetana ke šlehání
200 g
čokoláda
1 bal.
piškoty
Postup receptu
Vytisknout
  1. Smícháme cukr, kokos a sušené mléko. To zalijeme kondenzovaným mlékem, přidáme smetanu (můžete přidat i mléko, pokud nemáte smetanu) a zpracujeme jednotnou hmotu, kterou odložíme na pár hodin do chladničky, případně si základ připravte večer a ráno budete tvarovat.
  2. Smetanu s čokoládou zahřejeme ve vodní lázni. Když se čokoláda rozpustila, odstavíme a necháme vychladnout. Potom vložíme do lednice na minimálně 2 hodiny.
  3. Formičku zevnitř vysypeme moučkovým cukrem, vtlačíme základ a vařečkou nebo pomůckou, která obvykle bývá při těchto formičkách uděláme dírku na krém.
  4. Vtlačíme krém pomocí cukrářského sáčku a nalepíme piškotu.
Sdílet na Facebooku
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář