NEPEČENÉ svěží ovocné řezy

Barevné ovocné řezy plné krupicové nádivky a na vrchu ozdobené šlehačkou. Svěží pochoutka. Mňam!

Přidal:, 23.2.2015
Kategorie: Koláče, cukroví, Nepečené dezerty, Dezerty
Recept NEPEČENÉ svěží ovocné řezy

Suroviny

1. vrstva:
2 bal.BEBE sušenky
2. vrstva:
800 mlmléka
150 gkr. cukr
250 gdětská krupice
2 bal.vanilkový cukr
350 gmaliny
200 gborůvky
3. vrstva:
800 mlmléka
2 bal.vanilkový pudink
2 bal.vanilkový cukr
150 gkr. cukr
Dekorace:
500 mlsmetana ke šlehání

Postup přípravy

  1. Připravíme si hlubokou formu o velikosti 33 x 22 cm. Dno formy si vyložíme sušenkami.Tip: Piškotový beránek za 15 Kč
  2. Do mléka si přidáme kr. a vanilkový cukr a necháme ho na ohni rozpustit. Postupně přidáváme dětskou krupici a za stálého míchání uvaříme hustou kaši. Navrstvíme na sušenky.
  3. Na krupicovou nádivku si poklademe ovoce.Tip: Fašankové Boží milosti - FOTOPOSTUP
  4. Připravíme si třetí vrstvu. V mléce si necháme rozpustit kr. a vnilkový cukr a postupně přidáme pudinkový prášek. Za stálého míchání uvaříme hustou hmotu, kterou navrstvíme na ovoce.
  5. Vrch ozdobíme šlehačkou a ovocem. Dáme do lednice ztuhnout nejlépe na celou noc a podáváme. Dobrou chuť!Tip: Šnekový beránek - velikonoční pečení

Zdroj: Coolinarika