NEPEČENÉ svěží ovocné řezy

Recept NEPEČENÉ svěží ovocné řezy
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Barevné ovocné řezy plné krupicové nádivky a na vrchu ozdobené šlehačkou. Svěží pochoutka. Mňam!

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

SUROVINY

1. vrstva:

2 bal.BEBE sušenky

2. vrstva:

800 mlmléka
150 gkr. cukr
250 gdětská krupice
2 bal.vanilkový cukr
350 gmaliny
200 gborůvky

3. vrstva:

800 mlmléka
2 bal.vanilkový pudink
2 bal.vanilkový cukr
150 gkr. cukr

Dekorace:

500 mlsmetana ke šlehání

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Připravíme si hlubokou formu o velikosti 33 x 22 cm. Dno formy si vyložíme sušenkami.
  2. Do mléka si přidáme kr. a vanilkový cukr a necháme ho na ohni rozpustit. Postupně přidáváme dětskou krupici a za stálého míchání uvaříme hustou kaši. Navrstvíme na sušenky.
  3. Na krupicovou nádivku si poklademe ovoce.
  4. Připravíme si třetí vrstvu. V mléce si necháme rozpustit kr. a vnilkový cukr a postupně přidáme pudinkový prášek. Za stálého míchání uvaříme hustou hmotu, kterou navrstvíme na ovoce.
  5. Vrch ozdobíme šlehačkou a ovocem. Dáme do lednice ztuhnout nejlépe na celou noc a podáváme. Dobrou chuť!

Zdroj: Coolinarika

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit