Nepečené vánoční cukroví je u nás to nejoblíbenější. Mám ho připravené téměř okamžitě, takže ho mohu udělat i pár dní před Vánoci. Mezi klasiku, která se na našem slavnostním stole objevuje každý rok, patří i neodolatelní indiánci s Vitacitem. Autor: Jana Jančíková
Nepečené vánoční cukroví je u nás to nejoblíbenější. Mám ho připravené téměř okamžitě, takže ho mohu udělat i pár dní před Vánoci. Mezi klasiku, která se na našem slavnostním stole objevuje každý rok, patří i neodolatelní indiánci s Vitacitem. Autor: Jana Jančíková
Indiánci nejen skvěle chutnají, ale také tak vypadají. To je jeden z důvodů, proč jsou mým oblíbeným nepečeným cukrovím. Pokud byste si je letos chtěli připravit i vy, inspirujte se mým receptem, který se vám vždy povede.
Vánoční indiánci jsou opravdu chutným dezertem. Vitacit jim dodává příjemnou kyselost, přičemž čokoláda je dokonale křupavá a spolu s krémem se rozplývá na jazyku. Z jedné dávky uděláte 20 velkých indiánků.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě