Nepečený kokosový pamlsek z bábovkové formy připraven za 10 minut.

Recept Nepečený kokosový pamlsek z bábovkové formy připraven za 10 minut.

Přidal: Triniti, 17.1.2020

Kategorie: Dorty, Sladké dorty, Dezerty, Nepečené dezerty

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Po dlouhém čase konečně něco nepečené a vynikající. Kokosové dezerty mám velmi ráda a tento mě oslovil ještě minulý týden. Je natolik fantastický, že se podělím s Vámi o recept. Určitě vyzkoušejte. Autor: Triniti

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: Triniti, 17.1.2020

Kategorie: Dorty, Sladké dorty, Dezerty, Nepečené dezerty

Čas přípravy:

SUROVINY

Základ:

3 bal.máslové sušenky (3x175 g)
100 gmáslo
2 PLkakao
400 mlmléko

Dále:

1 bal.šlehačka v prášku + mléko
1 hrnekmléko
2,5 hrnku(200 ml) kokos
50 grozpuštěné máslo

Čokoládová poleva:

200 mlsmetana ke šlehání
100 gčokoláda

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Sušenky nalámeme na menší kousky. 100 g másla rozpustíme, přidáme kakao a dobře promícháme. Do této směsi přidáme mléko a přidáme i nalámané sušenky. Dobře zamícháme a necháme vychladnout.
  2. Hrneček mléka vylijeme do misky, přidáme rozpuštěné máslo, kokos, vyšlehanou šlehačku podle návodu na obalu a opatrně vařečkou promícháme.
  3. Připravíme si formu na bábovku, vyložíme ji potravinářskou fólií a začneme vrstvit. Začneme kokosovou vrstvou, pěkně uhladíme a navrstvíme i sušenkovou vrstvu. Pěkně uhladíme a odložíme do chladničky pořádně ztuhnout.
  4. Po ztuhnutí odstraníme potravinářskou fólii a vrch polijeme čokoládovou polevou - smetanu ohřejeme a přidáme nalámanou čokoládu.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit