Nepečený krémeš z Bebe sušenek

Recept Nepečený krémeš z Bebe sušenek

Přidal: , 19.12.2014

Kategorie: Dezerty, Koláče, cukroví, Nepečené dezerty

FOTO OD VÁS
Recept Nepečený krémeš z Bebe sušenek
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vynikající a rychlý nepečený krémeš.

FOTO OD VÁS
Recept Nepečený krémeš z Bebe sušenek
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 19.12.2014

Kategorie: Dezerty, Koláče, cukroví, Nepečené dezerty

SUROVINY

SUROVINY NA 12 PORCÍ:

1 bal.BeBe sušenky světlé
900 mlmléka
2 kspudink vanilkový nebo zlatý klas
2 lžícehladká mouka
3 ksžloutek
100 gcukr
200 gHera
2 kssmetana ke šlehání
1 ksztužovač šlehačky
1 ksželatina - nemusí být
1 bal.tmavá čokoládová poleva

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Na plech si poklademe polovinu bebe sušenek a uvaříme si hustý krém.
  2. Vanilkový krém: 0,7 l mléka si zahřejeme, přidáme 0,2 l mléka, ve kterém jsme si smíchali 2 Zlaté klasy nebo pudinky, 2 lžíce mouky a 3 žloutky. Vše spolu uvaříme, přidáme cukr. Do krému vmícháme 200 g Hery a natřeme na bebe sušenky.
  3. Na vychladlý krém natřeme 2 vyšlehané šlehačky /do kterých jsme přidali ztužovač a cukr podle chuti/. Na šlehačku poklademe bebe sušenky a polijeme čokoládovou polevou. Necháme dobře vychladnout. Dobrou chuť!

* Tip: Pokud chcete mít krémeš jako z cukrárny a použijete například medové pláty nebo listové těsto je dobré dát do krému i do šlehačky trochu potravinářské želatiny. Stačí když v 1 dcl vody rozmícháte 2 čajové lžičky potravinářské želatiny, kterou vmícháte do krému nebo vyšlehané šlehačky. Teď jsem ji nepoužila ale mám to vyzkoušené a opravdu je to dobré. Kremeše jsou pak krásné, úhledné jako ze škatulky. 

Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé
pekařky - Diabambulka

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit