Nepečený srnčí hřbet s piškoty

Nepečený pudinkový srnčí hřbet, který je vynikající! Autor: Jaroslava

Přidal:, 20.6.2016
Kategorie: Dezerty, Koláče, cukroví, Nepečené dezerty
Recept Nepečený srnčí hřbet s piškoty

Suroviny

1 ksBB pudink
250 gmoučkový cukr
2 PLkakao
250 gPalmarín (100% tuk)
1 ksvejce
mléko
piškoty

Postup přípravy

  1. Formu si vyložíme fólií.Tip: Jahodový džem bez chemie
  2. Palmarín (rostlinný tuk) rozpustíme nad párou, když je zcela rozpuštěný přidáme BB pudink (už nevaříme). Přidáme cukr, kakao, vajíčko a dobře zamícháme.
  3. Když se nám zdá, že je hmota jakoby sražená, přidáme trošku mléka.Tip: I bez masa dokázaly naše babičky nakrmit rodinu. Sbírka 14 receptů, které mají hodnotu zlata.
  4. Polovinu hmoty vylijeme do formy a poklademe piškóty. Na piškoty vylijeme i druhou polovinu hmoty.
  5. Takto připravený koláček odložíme alespoň na hodinku do chladničky.Tip: Hrnkový chléb téměř bez práce