Nepečený srnčí hřbet s piškoty

Nepečený pudinkový srnčí hřbet, který je vynikající! Autor: Jaroslava

Přidal:, 20.6.2016
Kategorie: Koláče, cukroví, Nepečené dezerty, Dezerty
Recept Nepečený srnčí hřbet s piškoty

Suroviny

1 ksBB pudink
250 gmoučkový cukr
2 PLkakao
250 gPalmarín (100% tuk)
1 ksvejce
mléko
piškoty

Postup přípravy

  1. Formu si vyložíme fólií.Tip: Sbírka 25 nejlepších receptů na zákusky, které nesmí chybět na svátečním velikonočním stole
  2. Palmarín (rostlinný tuk) rozpustíme nad párou, když je zcela rozpuštěný přidáme BB pudink (už nevaříme). Přidáme cukr, kakao, vajíčko a dobře zamícháme.
  3. Když se nám zdá, že je hmota jakoby sražená, přidáme trošku mléka.Tip: Velikonoční tlačenka se salámem a zeleninou
  4. Polovinu hmoty vylijeme do formy a poklademe piškóty. Na piškoty vylijeme i druhou polovinu hmoty.
  5. Takto připravený koláček odložíme alespoň na hodinku do chladničky.Tip: Sbírka 12 nejlepších punčových zákusků, které můžete připravit na Velikonoce