Nepečený srnčí hřbet s piškoty

Recept Nepečený srnčí hřbet s piškoty

Přidal: , 20.6.2016

Kategorie: Dezerty, Koláče, cukroví, Nepečené dezerty

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Nepečený pudinkový srnčí hřbet, který je vynikající! Autor: Jaroslava

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 20.6.2016

Kategorie: Dezerty, Koláče, cukroví, Nepečené dezerty

SUROVINY

1 ksBB pudink
250 gmoučkový cukr
2 PLkakao
250 gPalmarín (100% tuk)
1 ksvejce
mléko
piškoty

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Formu si vyložíme fólií.
  2. Palmarín (rostlinný tuk) rozpustíme nad párou, když je zcela rozpuštěný přidáme BB pudink (už nevaříme). Přidáme cukr, kakao, vajíčko a dobře zamícháme.
  3. Když se nám zdá, že je hmota jakoby sražená, přidáme trošku mléka.
  4. Polovinu hmoty vylijeme do formy a poklademe piškóty. Na piškoty vylijeme i druhou polovinu hmoty.
  5. Takto připravený koláček odložíme alespoň na hodinku do chladničky.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit