Určitě jste jedli langoš, který vám nechutnal. Byl velmi mastný a neochucený. Na povrchu skoro žádná omáčka a bez strouhaného sýra. Tentokrát to je pravý opak. S tímto receptem zabodujete i u náročného mlsouna. Těsto je jemné uvnitř a na povrchu extra křupavé. Vůbec není mastný a nezapomínejte ani na to, abyste po upečení před podáváním povrch potřeli česnekem. Bez toho to nejde. Autor: Jaja
Určitě jste jedli langoš, který vám nechutnal. Byl velmi mastný a neochucený. Na povrchu skoro žádná omáčka a bez strouhaného sýra. Tentokrát to je pravý opak. S tímto receptem zabodujete i u náročného mlsouna. Těsto je jemné uvnitř a na povrchu extra křupavé. Vůbec není mastný a nezapomínejte ani na to, abyste po upečení před podáváním povrch potřeli česnekem. Bez toho to nejde. Autor: Jaja
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě