Pomerančové crinkles jsou na svátky jako stvořené. Díky pomeranči mají svěží sladkou chuť, která je velmi příjemná. Nemluvě o křupavém a vláčném těstě, které se doslova rozplývá na jazyku. Určitě je vyzkoušejte. Zamilujete si je stejně jako my doma. Autor: Mária Palečková
Pomerančové crinkles jsou na svátky jako stvořené. Díky pomeranči mají svěží sladkou chuť, která je velmi příjemná. Nemluvě o křupavém a vláčném těstě, které se doslova rozplývá na jazyku. Určitě je vyzkoušejte. Zamilujete si je stejně jako my doma. Autor: Mária Palečková
Crinkles se dají připravit na více způsobů. Oblíbené jsou zejména čokoládové, které si můžete udělat podle tohoto receptu. Pokud byste však chtěli experimentovat, můžete vyzkoušet pomerančové s mírně exotickým nádechem.
Crinkles mají velkou výhodu v tom, že mají dlouhou trvanlivost. Můžete si je tak upéct klidně i s předstihem. Nezapomeňte však na jejich správné skladování. Po upečení a vychladnutí je vložte do uzavíratelné nádoby a umístěte na chladné, tmavé a suché místo.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě