Obalovaná cuketa plněná hermelínem bez smažení

Vynikající pochoutka bez smažení. Cuketu můžete naplnit hermelínem.

Přidal:, 7.6.2016
Kategorie: Oběd, Chuťovky
Recept Obalovaná cuketa plněná hermelínem bez smažení

Suroviny

cuketa
hladká mouka
vajíčka
strouhanka
olej na smažení
sůl a pepř
hermelín

Postup přípravy

  1. Cuketu omyjeme a nakrájíme na tenké plátky, které osolíme a necháme stát. Cuketa pustí vodu, kterou pořádne vsákneme ubrouskem.Tip: I bez masa dokázaly naše babičky nakrmit rodinu. Sbírka 14 receptů, které mají hodnotu zlata.
  2. Každý plátek obalíme v mouce, vajíčku a strouhance a pokapeme ji olejem.
  3. Ukládáme na papírem vyložený plech na pečení a pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 170 stupňů do zlata.Tip: Jahodový džem bez chemie
  4. Na plátek cukety můžete dát plátek hermelínu a zakryjte to druhým kolečkem obalené cukety.

Zdroj: Coolinarika