Obalovaná cuketa plněná hermelínem bez smažení

Recept Obalovaná cuketa plněná hermelínem bez smažení

Přidal: , 7.6.2016

Kategorie: Oběd, Chuťovky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vynikající pochoutka bez smažení. Cuketu můžete naplnit hermelínem.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 7.6.2016

Kategorie: Oběd, Chuťovky

SUROVINY

cuketa
hladká mouka
vajíčka
strouhanka
olej na smažení
sůl a pepř
hermelín

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Cuketu omyjeme a nakrájíme na tenké plátky, které osolíme a necháme stát. Cuketa pustí vodu, kterou pořádne vsákneme ubrouskem.
  2. Každý plátek obalíme v mouce, vajíčku a strouhance a pokapeme ji olejem.
  3. Ukládáme na papírem vyložený plech na pečení a pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 170 stupňů do zlata.
  4. Na plátek cukety můžete dát plátek hermelínu a zakryjte to druhým kolečkem obalené cukety.

Zdroj: Coolinarika

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit