Obalované rolované řezy

Přidal: Gaštanka, 20.12.2015
Kategorie: Vánoce, Sváteční pečení, Moučníky, Dezerty
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Krásně vypadají a každý je má rád. Spojení čokolády a kokosu je v sladkých dezertech velmi oblíbené.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Gaštanka, 20.12.2015
Kategorie: Vánoce, Sváteční pečení, Moučníky, Dezerty
SUROVINY
Těsto:
2 ksvejce
60 gkr. cukr
60 gpolohrubá mouka
špetkasůl
1/2 lžícevoda
1/3 lžíceolej
Krém:
2 ksvejce
100 gkr. cukr
100 gčokoláda
200 gmáslo
Dip:
200 mlmléko
200 gčokoláda
100 gkr. cukr
150 gmáslo
200 gkokos
- Bílky vyšleháme na tuhý sníh, postupně vyšleháme cukr, žloutky, mouku smíchanou s práškem do pečiva, přidáváme vodu a olej.
- 2 celá vejce vyšleháme ve vodní lázni s cukrem do pěny, přidáme rozpuštěnou čokoládu a necháme vychladnout. Do chladné hmoty přidáme máslo a vyšleháme mixérem.
- Když uděláme jednu roli, odkrojíme a pokračujeme dál.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Obaľované rolované rezy.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Obtaczane zawijane ciasto.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Kókuszba forgatott csokoládés tekercs.
KOMENTÁŘE K RECEPTU