Zahajte hruškovou sezónu sladkým a šťavnatým dezertem. Jemné těsto se vám rozplyne na jazyku, přičemž kyselé ovoce zaručí, že výsledný koláč nebude mdlý. Plusem je také to, že recept není časově náročný. Hotový ho budete mít do hodiny.
Zahajte hruškovou sezónu sladkým a šťavnatým dezertem. Jemné těsto se vám rozplyne na jazyku, přičemž kyselé ovoce zaručí, že výsledný koláč nebude mdlý. Plusem je také to, že recept není časově náročný. Hotový ho budete mít do hodiny.
Na šťavnatý hruškový koláč můžete použít čerstvé ovoce nebo kompot. Dokonce těsto je tak univerzální, že pokud byste neměli chuť na hrušky, můžete je nahradit jahodami, jablky nebo broskvemi.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě