Jablečná sezóna je v plném proudu, proto jsem se vrhla i do mého oblíbeného zákusku. Obrácený jablečný zákusek s pořádnou dávkou šlehačky je pro mě úplná lahůdka. Na posezení bych byla schopná sníst i polovinu plechu. Autor: Mineralka
Jablečná sezóna je v plném proudu, proto jsem se vrhla i do mého oblíbeného zákusku. Obrácený jablečný zákusek s pořádnou dávkou šlehačky je pro mě úplná lahůdka. Na posezení bych byla schopná sníst i polovinu plechu. Autor: Mineralka
Každý den nejlepší recepty a články
500 ml múky je veľa husté cesto Zlý recept
Je napsáno obrácený koláč, proto jde šlehačka na dušená jablíčka.
Mňa zaujíma ako to že dávaš šľahačku na cesto a na výslednej fotografii je šľahačka nad jablkom a potom cesto. Očividne to nieje tvoj recept!
Mňa zas desí vrstva šľahačky, píše sa pol litra, koláč som robil 2x no vrstva je polovičná, nemá byť liter? Ako vyšľahať šľahačku aby bola taká pekná hladká, keď miešam zo stužovačom tak je hrudkava 🤔
miešať na stredných otáčkach :) dotuha
Dobry den,mam takovy,asi pitomy dotaz.Pise se zde,cituji:"-Jablka nastrouhame a dame do hrnce a kratce dusime-".To je jako mam dusit ve vode?Ja to nejak nechapu.Nemyslim si,ze nastrouhany jablka bych mela dusit pod poklickou na sporaku🤔🙂,ale tak proc se tam pak pise dusime a dusena jablka?omlouvam se,asi jsem blba😊
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
500 ml múky je veľa husté cesto Zlý recept