Obsedantně kompulzivní muffiny

Přidal: AndieChambers, 19.5.2016
Kategorie: Muffiny a Cupcakes, Dezerty, Zdravé recepty, Fitness, Moučníky, Podle ovoce, Banány
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Obsedantně kompulzivní muffiny od Andie.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: AndieChambers, 19.5.2016
Kategorie: Muffiny a Cupcakes, Dezerty, Zdravé recepty, Fitness, Moučníky, Podle ovoce, Banány
SUROVINY
Na těsto:
2 ksbanán
1 hrnekžitná mouka
1/2 hrnkucelozrnná mouka
1 lžičkasoda bikarbona
hrstbrusinky sušené
3 PLagáve či jiný sirup
dle konzistencerostlinné mléko
2 hrstinasekané vlašské ořechy
1/2 hrnkuolej
1/2 hrnkucukr
2 sáčkykypřící prášek bez fosfátů
1 ksovocná přesnídávka
- Je to velmi jednoduché, nejlepší je, pokud vlastníte silikonové formy na muffiny nebo muffinový plech. Silikonové formičky nemusíme vymazávat tukem.
- Všechny ingredience smícháme dohromady, dokud nevznikne dokonale sjednocené těstíčko. Troubu si předehřejeme na 200 stupňů Celsia.
- Než se trouba rozehřeje, do připravených formiček jednu po druhé nalejeme pomocí polévkové lžíce těsto a pak jen čekáme, až se muffiny upečou. Neřeknu vám přesnou dobu pečení, jelikož každá trouba peče jinak (ta moje peče zásadně vzadu a vepředu málo :D), ale pohybuje se to kolem 20 minut. Poznáte, až muffiny vyběhnou a získají zlatavou barvu.
- Pokud chcete mít jistotu, doporučuji před vyjmutím z trouby zkusit kuchyňskou špejlí píchnout do jednoho z muffinů a když vytáhnete suchou špejli bez tekuté části těsta, je pokrm hotový.
Můj blog: Andie Chambers
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Obsedantno-kompulzívne muffiny.
KOMENTÁŘE K RECEPTU