Vyzkoušela jsem mnoho receptů na obyčejné bílé rohlíky, které si určitě pamatujete i vy. Zvenku křupavé, uvnitř měkkoučké a vydržely zabalené v sáčku i týden. Dnešní rohlíky vydrží maximálně 2 dny, a i tak jsou už druhý den tvrdé a nechutné. Autor: Marta
Vyzkoušela jsem mnoho receptů na obyčejné bílé rohlíky, které si určitě pamatujete i vy. Zvenku křupavé, uvnitř měkkoučké a vydržely zabalené v sáčku i týden. Dnešní rohlíky vydrží maximálně 2 dny, a i tak jsou už druhý den tvrdé a nechutné. Autor: Marta
Každý den nejlepší recepty a články
Jsou skvele a jednoduche
Jednoduchý za mě super
Rohlíčky jsou lahodné. Super
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Rohlíky jsou chuťově výborné, ale já jsem je měla po upečení tvrdé a nezměkly ani druhý den. Vše jsem dělala přesně podle receptu, akorát nemám horkovzdušnou troubu. Čím to prosím může být? Děkuji.