Příprava moučníku se o nějaký ten čas prodlužuje tím, že jej musíte nechat vystydnout, abyste mohli vydlabávat „hlínu“ pro krtčí hromádku, stejně tak počítejte i s pár hodinami navíc, které mu pomohou se naležet. Ono ale stojí zato si počkat. Na pečení krtkova dortu mě zpravidla odrazují dvě věci – tučný šlehaný krém plný zbytečných škrobů a chemie, a pak taky patlání do kulaté dortové formy a s tím související opatrné krájení, které moc neovládám. Tak jsem obojí prostě odbourala a udělala to po svém. Můj ozdravený krteček vám představuje svoji skromnou hromádku. Autor: Barbora
Příprava moučníku se o nějaký ten čas prodlužuje tím, že jej musíte nechat vystydnout, abyste mohli vydlabávat „hlínu“ pro krtčí hromádku, stejně tak počítejte i s pár hodinami navíc, které mu pomohou se naležet. Ono ale stojí zato si počkat. Na pečení krtkova dortu mě zpravidla odrazují dvě věci – tučný šlehaný krém plný zbytečných škrobů a chemie, a pak taky patlání do kulaté dortové formy a s tím související opatrné krájení, které moc neovládám. Tak jsem obojí prostě odbourala a udělala to po svém. Můj ozdravený krteček vám představuje svoji skromnou hromádku. Autor: Barbora
Zdroj: Máma v kuchyni
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě