Odpalovaná malinová srdíčka

VY-NI-KA-JÍ-CI!!! Miluju :):):) Autor: Lacusin

Přidal:, 23.4.2016
Kategorie: Moučníky, Sváteční pečení, Valentýn
Recept Odpalovaná malinová srdíčka

Suroviny

Těsto:
250 mlvody
90 gmásla
špetkasoli
140 ghladké mouky
3 ksvejce
Krém:
600 mlmléka
2 ksmalinové pudinky
6 PLkr. cukru
2 ksvanilkové cukry
250 gmásla

Postup přípravy

  1. Do kastrůlku nalijeme vodu, přidáme máslo a sůl a dáme vařit. Do vřelého přidáme mouku a mícháme, dokud se těsto neodlepuje od stěn kastrůlku.Tip: Šnekový beránek - velikonoční pečení
  2. Necháme vychladnout. Pak zašleháme po jednom celá vejce. Těsto naplníme do sáčku se zdobičkou a nastříkáme srdíčka.
  3. Pečeme při 200 °C asi 15 minut (dokud nezezlátnou). Necháme vychladnout a prokrojíme.Tip: Sbírka 6 nejlepších receptů na velikonoční mazanec, ze které si určitě vyberete.
  4. Připravíme si krém - 500 ml mléka dáme vařit, ve zbylém mléce rozmícháme pudinkové prášky a cukr a vlijeme do vroucího mléka. Uvaříme hustý pudink. Hned do horkého vmícháme máslo (pokud se srazí, nevadí, po zchladnutí se vyšlehá krém dohladka). Necháme úplně vychladnout v lednici a poté vyšleháme.
  5. Krém naplníme do sáčku se zdobičkou a naplníme jím srdíčka. Pocukrujeme a dáme opět ztuhnout do lednice. Z této dávky se udělá cca 30 srdíček.Tip: 22 nejlepších receptů na velikonoční saláty a jiné pochoutky