Jednoduché a rychlé, chutné a zajímavé. Těmito čtyřmi slovy lze popsat toto jídlo, které máte připravené asi i za 5 minut. Miluji medovou hořčici, mohla bych ji jíst každý den a ke každému jídlu. Já ji dělávám v poměru 1:1:1 a to med, kremžská hořčice a dijonské hořčice. Kdo nemá rád dijonské hořčice (buď ji někdo miluje nebo ji doslova nesnáší) tak může použít plnotučnou nebo přidá ještě kremžskou. Autor: Dulinka
Jednoduché a rychlé, chutné a zajímavé. Těmito čtyřmi slovy lze popsat toto jídlo, které máte připravené asi i za 5 minut. Miluji medovou hořčici, mohla bych ji jíst každý den a ke každému jídlu. Já ji dělávám v poměru 1:1:1 a to med, kremžská hořčice a dijonské hořčice. Kdo nemá rád dijonské hořčice (buď ji někdo miluje nebo ji doslova nesnáší) tak může použít plnotučnou nebo přidá ještě kremžskou. Autor: Dulinka
Můj blog: Dobroty Dulinka
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě