Vánoce se nezadržitelně blíží, což je důvod, proč se u nás doma začínají objevovat první vánoční koláčky. Mezi nimi jsou i tyto laskonky, které jsem naplnila dvěma druhy krémů – salkovo-máslovým a lískooříškovým. Autor: Jana Jančíková
Vánoce se nezadržitelně blíží, což je důvod, proč se u nás doma začínají objevovat první vánoční koláčky. Mezi nimi jsou i tyto laskonky, které jsem naplnila dvěma druhy krémů – salkovo-máslovým a lískooříškovým. Autor: Jana Jančíková
Patříte mezi milovníky laskonek? V tom případě si je tyto Vánoce určitě upečte. Jejich příprava není vůbec komplikovaná. Totéž platí i o krému. Vyzkoušet můžete jen jeden z těch, které jsem udělala já, nebo rovnou oba.
Pokud chceme kokosové laskonky, místo mletých ořechů přidáme do těsta strouhaný kokos. Kokosu však dáváme přibližně o polovinu méně než ořechů, aby se dal sníh roztírat.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě