Každý rok na Vánoce dělávám i tento srnčí hřbet. Těsto je pouze z bílků, takže žloutky mi zůstávají, ale nebojte se, nevyhazuji je. Obvykle dělávám žloutkový krém do řezů, takže všechno spotřebuji a nic nevyjde nazmar. Samozřejmě můžete přidat i jiné sušené ovoce nebo třeba posekané oříšky. Každý podle chuti. Autor: Marta M.
Každý rok na Vánoce dělávám i tento srnčí hřbet. Těsto je pouze z bílků, takže žloutky mi zůstávají, ale nebojte se, nevyhazuji je. Obvykle dělávám žloutkový krém do řezů, takže všechno spotřebuji a nic nevyjde nazmar. Samozřejmě můžete přidat i jiné sušené ovoce nebo třeba posekané oříšky. Každý podle chuti. Autor: Marta M.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě